Releasefest på Bio Roxy, Örebro!

Lördag 17/9

Releasekonsert Bio Roxy 16.00.

Efterfest Heavens door 17.00.

Lördagen den 17/9-2016 är det dags för releasefest. Den här dagen har vi jobbat inför i mer än ett halvår. Vi spelade in skivan i januari, efter det har det varit mycket jobb med mixning, mastring, artwork-letande, namnbyte, komponerande, mailande, turnérande, repande, fakturerande, åkande, skivtryckeri-letande. Många många möten via Skype.. och så allt annat som kan hända i livet på ett halvår.

 

Nu är vi framme. Skivan är fysisk. Vi har vår alldeles egna debutskiva och vi är stolta. Vi har gått igenom mycket det senaste, det är inte lätt att få ihop allt självständigt, men det går. Och snart, jättesnärt får ni hyra det som vi skapat!

 

Bio Roxy är en anrik lokal. Mitt i Örebros stadskärna ligger den gamla biosalongen som är en av Sveriges äldsta, den invigdes 1913.

”Roxy är en av Sveriges äldsta och snyggaste biografer. Bion fyllde 100 år 2013, och är still going strong. Munblåsta glaslampetter, träpaneler i ädelträ, sammetsridå i rött och grönt är detaljer som bidrar till att lyfta ditt biografbesök. Vår moderna och strama salong 2 är helt inredd i gråskala, förutom den lila sammetsridån. Den är en av de intimaste biosalonger du sett. Du hamnar nära duken, och nära de andra biobesökarna. Den inbjuder till nya möten och samtal.”      – http://www.bioroxy.orebro.se

Skärmavbild 2016-09-01 kl. 08.40.13

Ni förstår att vi är taggade till tusen på att få ha vår release i detta fantastiska rum. Vi längtar och hoppas så på att ni alla vill komma. Efter releaseminglet och vår konsert på Bio Roxy så drar vi vidare till Heavens Door (kl 17) som ligger rakt över Järntorget. Där hänger vi resten av kvällen, säljer skivor, pratar, äter, dricker och har en go kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *